Kajak-kenu világbajnokság

Gyermek Kölyök Magyar Bajnokság Kolonics György emlékverseny. Vízhiány miatt veszélyben a szlalom kajak-kenu világbajnokság.


Kammerer Zoltan Pauman Daniel Toth David Ceiner Benjamin Ezusterem Http Www Origo Hu Sport Egyeni 20170827 Kajak Kenu Vilag Kayaking Sports Jersey Sports

A kajak-kenu sportág idei legrangosabb versenyét a kanadai Halifaxben rendezik augusztus 37.

. 2 days agoKajak-kenu kajak-kenu világbajnokság kajak-kenu vb kajak-kenu Lucz Anna Csizmadia Kolos. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2. Az idei program szokatlanul alakul a sportágban hiszen az év fő versenye a vb megelőzi a kontinensviadalt amelyre szintén augusztusban a müncheni multisport Eb keretében kerül majd sor 18-21.

1 day agoJames Franco érthetetlen Halifax magyar aranyérem. DÖNTŐK FÉRFIAK K1 1000 m 1. Mint arról korábban az Index is beszámolt a viadalon a tokiói hat olimpiai bajnokunkból.

Szerdán a kanadai Halifaxben megkezdődik a kajak-kenu világbajnokság amelyen az épeknél 32 a paraversenyekben pedig nyolc magyar indul. ICF Felnőtt Gyorsasági és Parakenu Világbajnokság LIVE. Szeged 20220806 - 0807.

Kezdődik a kajak-kenu-világbajnokság valamint Eb-selejtezőt vív a magyar férfi röplabda-válogatott. Rendessy ezer méteren is döntős a vb-n. A szerdai program második felében több magyar egység is megnyerte előfutamát a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon ez azonban nem mi.

Gratulálunk minden kis kajakosunknak szép küzdelmek voltak. 1138 Budapest Latorca u. Megosztás Facebookon Küldés Messengeren.

Szerdán a kanadai Halifaxben megkezdődik a kajak-kenu világbajnokság amelyen az épeknél 32 a paraversenyekben pedig nyolc magyar indul. Megosztás Facebookon Küldés Messengeren További lehetőségek. Pályán a Fradi kezdődik a kajak-kenu-világbajnokság.

Szóljon hozzá Ön is. 1 day agoKajak-kenu világbajnokság Halifax. Varga Katalin bronzérmet szerzett.

Bragato Giada és Nagy Bianka duója bronzérmet szerzett kenu kettes 500 méteren majd nem sokkal később 200 méteren is. Kiss Blanka és Lucz Anna duója aranyérmet szerzett kajak kettes 200 méteren a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon. Elkezdődött a nagyüzem a kanadai kajak-kenu-világbajnokságon Korisánszky Dávid a Hajdu Jonatán Fekete Ádám kenukettős már A döntősnek vallhatja magát a tavaly paralimpiai aranyat nyerő Kiss Péter Pál pedig immár háromszoros világbajnoknak.

A vb-újonc Rendessy Eszter az 500 méter után 1000 egyesben is biztosította a helyét a. US District Court for the Southern District of New York. Rutinos világbajnokok és feltörekvő fiatalok egyvelege a vb-re utazó magyar kajak-kenu válogatott.

A küldöttség jövő pénteken utazik Kanadába ahol. Megosztás Facebookon Küldés Messengeren. Fernando Pimenta Portugália 33898 3.

Szerdán rajtol a világbajnokság Hír aug. Kajak-kenu vb - ötödik hellyel mutatkoztak be a magyarok. Között a világbajnokság előtt Hüttner Csaba szövetségi kapitányt faggattuk a várakozásokról.

Az aktuális rész ismertetője. 11 magyar érem köztük négy arany a vasárnapi döntőkben. Halifax 20220803 - 0807 Megtekintés Térkép.

Az előfutamokkal szerdán - magyar idő szerint délután - megkezdődött a kanadai Halifaxben a gyorsasági és para kajak-kenu világbajnokság amelyen összesen 40 magyar versenyző indul. A klímaváltozás miatt el kell gondolkodni azon hogy a jövőben ne nyár közepén kerüljön sor a vb-re. Csipes mellett a Hajdu Fekete páros a női kenu négyes valamint.

Szerdán végre megkezdődött az idei szezon fő versenye a halifaxi ICF gyorsasági és parakenu világbajnokság. 9 hours agoAranyérmes a női kajak kettes 200 méteren. Magyar sportműsor 120 perc.

1 day agoJames Franco érthetetlen Halifax magyar aranyérem. Győzelem kajak-kenu VB kiemelt Kopasz Bálint Szeged világbajnokság. A következő két hét eseményei.

36 1 465 0091. Kopasz Bálint Magyarország egyesület. Jacob Schopf Németország 34027.

Négy arany- öt ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnap délelőtti döntőiben. Az első napon 13 magyar. Egyesületünk a Magyar Kajak- Kenu Szövetség tagszervezete.

Az indulóink közül végül 10 kis versenyzőnkek sikerült érmet szereznie volt akinek többet is mert egyéniben és párosban is eredményes volt. A kenus Korisánszky Dávidot rögtön a viadal első előfutamában a rajthoz. Folytatódik a Bajnokok Ligája selejtezősorozata amelyben a magyar bajnok Ferencváros a Qarabaghoz látogat.

A Dömsödi Kajakosok közössége a Facebookon. DKKSE - Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesület. Kopaszné Demeter Irén 33893 2.

Bartok Zsófia 2022 augusztus 3. Fernando Pimenta Portugália 33898 3. Pályán a Fradi kezdődik a kajak-kenu-világbajnokság.

A magyar versenyzők négy érmet közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján írta az MTI. Köszönjük hogy a Szeged365 virtuális családjába tartozol. 4 hours agoKAJAK-KENU VILÁGBAJNOKSÁG HALIFAX.

A Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesületet 23 futamban 21 kis kajakos képviselte. Minden jog fenntartva a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által.


Kozepfoku Angol Nyelvvizsga Nyolcadikban


Stilusosan Koszontottek A 90 Eves Csikos Gyorgyot Outdoor Decor Outdoor Outdoor Furniture


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Pin On Makingusproud


Pin On Newjsag


The Hungarian Olympic Canoe Kayak Team Flew To London On Saturday


Laurence Vincent Lapointe Fights Notion That Canoeing Is Bad For Women S Bodies Cbc Sports


Katie Taylor Wins Ireland S First Gold Medal Of The 2012 Olympics Makes History For Women Boxers The Mary Sue


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Pin On Rio 2016


Emlektablat Avattak Ket Szentandrasi Reformatus Lelkesz Emlekere Lettering Letter Board


Pin On Newjsag


Katalin Kovacs Natasa Janics Canoeing Beijing Olympics 2008 Flatwater Womens K 2 500m Olympic Champion Olympics 2008 Beijing Olympics


Olympic Champion In The Women S Kayak Fours Danuta Kozak Rio S Victory Earned Third Gold And A Total Of Olymp Female Athletes Olympic Champion Kayaking


Pin De Mara Nerys Em Rio2016olimpiadas Neymar


Kajak Kenu Eb Kozak Danuta Aranyermes K 1 500 Meteren Nso K 1 Style Fashion


Women S Kayak For K4 500m Szabo Gabriella Kozak Danuta Kovacs Katalin Fazekas Krisztina


Maggie Hogan 2048 1365 Rio Olympics 2016 Kayaking Canoe

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel